Maso je pečlivě vykostené, což zaručuje jeho vysokou kvalitu a čistotu. Během procesu odstraňování kostí se dbá na to, aby na mase nezůstávaly žádné kousky masa, vazy, tuky ani zbytky kostí či chrupav...

Mleté maso patří mezi oblíbené suroviny v české kuchyni. Jeho variabilita umožňuje široké spektrum přípravy pokrmů, od tradičních sekaných a karbanátků po moderní burgery a těstoviny. Při výběru mleté...

Mäso je pečlivě vykostené a krčné stavce jsou důkladně vybrané bez hlubokých zářezů do svaloviny. Maso je zbaveno veškerých nečistot, jako jsou vazy, přívěsky a kousky masa, stejně jako odštěpky kostí...

Požádejte o nabídku na pečlivě vykostěné maso, které je vybrané z krčních stavců bez hlubokých zářezů. Toto maso je zbaveno všech nečistot, včetně vazů, přívěsků, kousků masa a odštěpků kostí i chrupa...
